• 0342 360 12 00

Eğitim Bilimleri Enstitüsüne bağlı programlara kayıtlı yabancı uyruklu öğrencilerimiz*

Türkçe Eğitim Veren Programlar İçin

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı (dahil) ve daha önceki kayıtlılar için Yıllık 5100 ₺ ödeyeceklerdir.

İngilizce Eğitim Veren Programlar İçin

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı (dahil) ve daha önceki kayıtlılar için 6600 ₺ ödeyeceklerdir.

*Suriye uyruklu öğrencilerimiz 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında Bakanlar Kurulunun Yükseköğretim Kurumlarında Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkısı Olarak Alınacak Katkı Payları Ve Öğrenim Ücretlerinin Tespitine Dair Karar'ın 3. maddesinin 4. bendinde, "Suriye Arap Cumhuriyetinde yaşanan olaylar nedeniyle Ülkemizde misafir edilen Suriye vatandaşlarının burslandırılmaları yurtdışı kuruluşlar tarafından yapılanlar hakkında birinci fıkra uygulanmaz.Bu öğrencilerin öğrenim ücretleri her bir programa ait cari hizmet maliyeti kadardır." denilmektedir.Buna göre normal öğrenim süresini dolduran Suriye uyruklu öğrenciler yıllık cari hizmet maliyeti kadar ücret ödeyecektir.

09 Eylül 2019 tarihinde güncellenmiştir.