ONLINE DERS KAYDI  ve DERSLERİN BAŞLAMASI

Ders kayıtları Üniversitemiz Genel Akademik Takvimine uygun olarak 05 Şubat-09 Şubat 2024 tarihleri arasında Üniversitemiz e-kayıt sistemi üzerinden online olarak yapılacaktır.

Enstitümüze bağlı tüm programlarımızda dersler 12 Şubat 2024 tarihinde Eğitim Fakültesi C Blokta başlayacaktır.

(Enstitümüzün tüm dersleri ders kayıt ekranından  Müfredat / Bölüm Dışı Dersler'den seçilerek kayıt yapılacaktır)

Öğrencilerimize tanımlanmış olan öğrenci numaraları e-kayıt sistemindeki kullanıcı adı olup, daha önce belirlemiş oldukları şifreleri ile e-kayıt sistemine giriş yapacaklardır.

Öğrencilerimiz hangi dersleri seçeceklerini Enstitümüz ilgili anabilim dalı WEB sayfalarının Duyurular kısmından takip edebilirler.

ANA BİLİM DALI WEB ADRESLERİ

Eğitim Bilimleri Ana Bilim Dalı (Bölümü) İçin Tıklayınız..

Eğitim Yönetimi

Eğitim Programları ve Öğretimi-

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık

İnsan Psikolojisi ve İletişim

Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme

Hayat Boyu Öğrenme

Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Ana Bilim Dalı (Bölümü) İçin Tıklayınız..

İlköğretim Matematik Eğitimi

Türkçe ve Sosyal Bilimler Ana Bilim Dalı (Bölümü) İçin Tıklayınız..

Türkçe Eğitimi

Sosyal Bilgiler Eğitimi

Temel Eğitim Ana Bilim Dalı (Bölümü) İçin Tıklayınız..

Sınıf Eğitimi

Yabancı Diller Eğitimi Ana Bilim Dalı (Bölümü) İçin Tıklayınız..

İngiliz Dili Eğitimi

Eğitimde ve Sosyal Hayatta Sivil Toplum Örg. Anabilim Dalı (Bölümü) İçin Tıklayınız..

Eğitimde ve Sosyal Hayatta Sivil Toplum Örg.

Ders kaydı yapacak öğrenciler, söz konusu tarihler arasında ders kayıtlarını yapmadıkları takdirde (dönemsel ücret, ders kaydı vb.) öğrencilik haklarından yararlanamayacak ve enstitüden öğrenci belgesi talep edemeyecektir.

ÖĞRENCİ HARÇ/KATKI PAYI ÖDEMELERİ

Öğrenci harç/katkı payı ödeme tutarı, üniversitemizin ana sayfasında yer alan E-Kayıt sisteminden ders seçimi yaptıktan sonra sistem tarafından otomatik olarak hesaplanmakta ve ödenmesi gereken toplam tutar ekranın sağ üst köşesinde belirtilmektedir. Söz konusu ödenecek tutar öğrenci numarası ile internet bankacılığı, atm veya şubeden Halk Bankasına yatırılacaktır. Harç ücreti yatırıldıktan sonra öğrenci ders kaydını kesinleştir butonuna tıklayarak kesinleştirme işlemini gerçekleştirmelidir.

İnternet bankacılığı ile ödeme yapacak olanlar ise Bireysel İnternet Bankacılığı hesaplarındaki "Eğitim Ödemeleri" butonunu kullanarak Gaziantep Üniversitesini seçtikten sonra yine öğrenci numaralarını girmek suretiyle ödemelerini gerçekleştirebileceklerdir.

HARÇ ÜCRETLERİ