LİSANSÜSTÜ UZAKTAN EĞİTİM İŞLEMLERİ - ONLINE DERSLERİN BAŞLAMASI

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Döneminde Lisansüstü programlarımızdaki tüm desler uzaktan eğitim yoluyla verilecektir. Ders kaydını tamamlayan öğrencilerin uzaktan eğitim yoluyla derslerine başlayabilmeleri için GAUZEM’e giriş yapmaları gerekmektedir. GAUZEM'e giriş için kullanıcı adı ve şifre; e-kayıt sayfanıza giriş için kullandığınız kullanıcı adı ve şifre ile aynıdır.​

Not: Ders kayıtlarımız bittikten sonra öğrencilerimiz GAUZEM tarafından GAUZEM Bilgi Sistemine toplu olarak aktarılacaktır. Uzaktan eğitim derslerine girilse dahi e-kayıt bilgi sisteminde bulunmayan dersler ile ilgili hiçbir işlem yapılmayacaktır. Bu nedenle lütfen e-kayıt sayfanızdaki kaydınızı kesinleştirip kontrol ettikten sonra danışman onayına sunmayı ve Danışmanınızın ders kaydınızı onaylayıp onaylamadığını kontrol etmeyi unutmayınız.

GAUZEM Bilgi Sistemine giriş için tıklayınız.