• 0342 360 12 00

Enstitümüz 2020-2021 Öğretim yılı Güz Dönemi tezli/tezsiz yüksek lisans programlarına kabul edilen TC uyruklu öğrencilerin kesin kayıtları başvuru sistemi üzerinden online olarak yapılacaktır.

Online kesin kayıtlar 23.09.2020 (14.00)-25.09.2020 (16.00) tarihleri arasında yapılacaktır.

Kesin kayıt hakkı kazanan adaylar online kayıt sistemine yüklenen "Gaziantep Üniversitesi Lisansüstü Başvuru bilgi sistemine yüklediğim bütün belgeler hatasız ve doğrudur." şeklindeki taahhüt metnini onayladıkları takdirde kayıtları tamamlanacaktır.

Online kayıt işleminin tamamlanabilmesi için öğrencilerin sistem üzerinden 25 Eylül 2020 Cuma günü saat 16.00' a kadar Online Kayıtlarını "Onaylıyorum" şeklinde tamamlaması gerekmektedir. Aksi taktirde kayıt işlemi tamamlanamayacağı için aday kayıt yaptırmamış sayılacaktır.

Ayrıca, Lisansüstü programa başvuru yapıp kesin kayıt hakkı kazanan adayın başvuru sistemine yüklediği tüm belgelerin usulüne uygun, doğru ve hatasız yüklemiş olmalıdır.

Kayıt hakkı kazanan adayın belgelerinde usulsüzlük tespit edilirse, bütün sorumluluk adaya ait olmak üzere adayın kaydı silinir.

NOT: YÖKSİS' de mezuniyet bilgileri olmayan öğrencilerimiz, 31.12.2020 tarihinde Enstitümüze ulaşacak şekilde mezuniyet belgelerinin E-İmzalı yada Onaylı (kurum yada noter) kopyalarını posta veya kargo ile göndermelidir.

Online kayıt sistemine ulaşmak için tıklayınız.

Kesin kayıt yaptıran öğrencilerin ders kayıtları ise Üniversitemiz Genel Akademik Takvimine uygun şekilde 28 Eylül 2020-02 Ekim 2020 tarihleri arasında Üniversitemiz e-kayıt sistemi üzerinden online olarak yapılacaktır.