• 0342 360 12 00

1. Lisansüstü programlara kayıtlı bütün öğrencilerimiz, kayıtlı oldukları programda bu dönem için açılan dersleri aşağıdaki linklerden ulaşarak belirleyip, e-kayıt sisteminden bu dersleri seçerek online ders kaydı işlemini gerçekleştireceklerdir.

Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması Ve Ekonomisi Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programı Seçilecek Dersler İçin Tıklayınız.

Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması Ve Ekonomisi Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans Programı Seçilecek Dersler İçin Tıklayınız.

Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması Ve Ekonomisi Anabilim Dalı Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Programı Seçilecek Dersler İçin Tıklayınız.

Eğitim Programları Ve Öğretim Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programı Seçilecek Dersler İçin Tıklayınız.

Eğitim Programları Ve Öğretim Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans Programı Seçilecek Dersler İçin Tıklayınız.

Hayat Boyu Öğrenme Tezsiz Yüksek Lisans Programı Seçilecek Dersler İçin Tıklayınız.

Rehberlik Ve Psikolojik Danışma Tezli Yüksek Lisans Programı Seçilecek Dersler İçin Tıklayınız.

Rehberlik Ve Psikolojik Danışma Tezsiz Yüksek Lisans Programı Seçilecek Dersler İçin Tıklayınız.

İnsan Psikolojisi Ve İletişim Tezsiz Yüksek Lisans Programı Seçilecek Dersler İçin Tıklayınız.

Türkçe Eğitimi Tezli Yüksek Lisans Programı Seçilecek Dersler İçin Tıklayınız.

Türkçe Eğitimi Tezsiz Yüksek Lisans Programı Seçilecek Dersler İçin Tıklayınız.

Sosyal Bilgiler Tezli Yüksek Lisans Programı Seçilecek Dersler İçin Tıklayınız.

Sınıf Eğitimi Tezli-Tezsiz Yüksek Lisans Programı Seçilecek Dersler İçin Tıklayınız.

İngiliz Dili Eğitimi Tezli Yüksek Lisans Programı Seçilecek Dersler İçin Tıklayınız.

İlköğretim Matematik Eğitimi Doktora ve Tezli-Tezsiz Yüksek Lisans Programı Seçilecek Dersler İçin Tıklayınız.

2. Uzaktan Eğitim, Tezsiz yüksek lisans olarak yürütülen programlara kayıtlı olan öğrencilerimiz, e-kayıt sisteminden ders seçimini yaptıktan sonra aynı ekranda görebilecekleri miktarda harç ücretlerini öğrenci numarasını bildirerek Türkiye Halk Bankasına yatıracaklardır. Daha sonra ise öğrencinin kayıt işlemi kesinleşmiş olacaktır. Öğrenci numarası bildirmeden yatırılan harç ücretleri ile kayıt işlemi yapılmayacaktır. Kayıt işlemi ile ilgili diğer hususlar için Üniverisitemiz ilanına buradan ulaşabilirsiniz.

Not: Enstitümüze önceki dönemlerde kayıt yaptıran öğrenciler kayıtlarını gerçekleştirmek için eski IBAN numaralarına öğrenim ücretlerini yatırmamaları gerekmektedir.

3. Öğrencilerimiz, ders kaydı sürecinde yaşanabilecek sorun ya da sorular için aşağıdaki tabloda belirtilen kişilerle irtibata geçebilirler.

İlgili Program

Bölüm Sekreteri

Araştırma Görevlisi

Rehberlik ve Psikolojik Dan.

Elif BİÇER ÇİÇEK   Tlf: 2771

Nevin KORKMAZ   Tlf: 1387

Ozan ESENDEMİR            Tlf: 2783

Barış KALENDER             Tlf: 3484

12 Eylül 2019 tarihinde güncellenmiştir.