• 0342 360 12 00

Mezuniyet İşlemleri İçin Yapılacaklar  (Tez Savunma Sınavı Sonrası En Geç 1 Ay İçinde)

Tezinizin başarılı bulunması halinde;

• Teziniz ciltlenmeden önce bir kopyasını taşınır bellekte Enstitüye veriniz veya gantepenstitu@gmail.com adresine "İsim Soyisim Tez Kontrolü" konu başlığı ile e-posta gönderiniz. (Gönderdiğiniz dosyanın adı "İsim Soyisim Doktora/Yük. Lis. Tezi" olacaktır.)
  • Tezinizin son incelemeleri, Enstitü Araştırma Görevlileri tarafından yapıldıktan sonra teze son halini veriniz.
  • Aşağıda belirtilenleri "Tez Savunma Sonrası Tez Teslim Formu" ile birlikte kontrol ederek tezinizin ciltlenmiş kopyasını Enstitüye teslim ediniz.
  1. 2 Adet Ciltlenmiş Tez Kitabı
  2. Tez Veri Giriş Formu Çıktısı (Islak İmzalı)
  3. Tez Onay Sayfası Çıktısı (Islak İmzalı)
  4. İngilizce-Türkçe Özet Çıktısı
  5. Tezin ve Özetlerin Yüklendiği 1 Adet CD

CD İçinde Olması Gerekenler

• 1 adet PDF uzantılı tez (Dosya adı, "tez referans numarası" olacaktır.)
  • Türkçe ve İngilizce özet (Word formatında olacaktır.)
  • Asetat kalemi ile CD üzerine isim soyisim ve tez referans numarası yazılacaktır.

Yukarıda belirtilen işlemleri yaptıktan sonra Enstitü tarafından gerekli incelemeler yapılacak ve mezuniyet işlemleriniz başlatılacaktır. Ardından Gaziantep Üniversitesi Öğrenci Otomasyon Sistemi tarafından telefonunuza veya e-posta adresinize "Mezuniyet işlemleriniz başlamıştır." mesajı gönderilecektir. Bu mesajın akabinde işlemleriniz tamamlanınca "Mezuniyet işlemleriniz tamamlanmıştır." mesajı gönderilecektir. Bu gönderimin ardından mezuniyetinizi E-devlet portalında görebilir ve bu portaldan mezuniyet belgenizin çıktısını alabilirsiniz.

Not: Diploma teslim süreci ile ilgili olarak Genel Öğrenci İşleri sorumlusu Cemil HOCAZADE ile iletişime geçiniz. (Dahili Tel: 3754)