GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA

2020 - 2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ

3. YEDEK KAYITLARI

1. Eğitim Yönetimi  Tezsiz (II. Öğretim) Yüksek Lisans Programı 3. Yedek Kayıt Aday Listesi için tıklayınız.
  2. Eğitim Yönetimi  Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Programı 3. Yedek Kayıt Aday Listesi için tıklayınız.
  3. Eğitim Programları ve Öğretim Tezsiz  (II.Öğretim) Yüksek Lisans Programı 3. Yedek Kayıt Aday Listesi için tıklayınız.
  4. Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Tezsiz (II.Öğretim) Yüksek Lisans Programı 3. Yedek Kayıt Aday Listesi için tıklayınız.
  5. İlköğretim Matematik Eğitimi Tezsiz (II.Öğretim)  Yüksek Lisans Programı 3. Yedek Kayıt Aday Listesi için tıklayınız.
  6. Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Tezsiz (II.Öğretim) Yüksek Lisans Programı 3. Yedek Kayıt Aday Listesi için tıklayınız.
  7. İnsan Psikolojisi ve İletişim (İNPİ) Tezsiz (II. Öğretim) Yüksek Lisans Programı 3. Yedek Kayıt Aday Listesi için tıklayınız.

YEDEK ADAYLAR İÇİN ONLİNE ÖĞRENCİ KAYIT SÜRECİ

Yukarıdaki listelerde adı geçen 3. YEDEK KAYIT sürecinde kayıt hakkı kazanan adayların, öğrencilik (kesin) kayıtları 10 Şubat 2021 (saat: 12.00) tarihleri arasında Online Kayıt Sistemi üzerinden yapılacaktır.

Kesin kayıt hakkı kazanan yedek adaylar Online Kayıt Sistemine yüklenen "Gaziantep Üniversitesi Lisansüstü Başvuru bilgi sistemine yüklediğim bütün belgeler hatasız ve doğrudur." şeklindeki taahhüt metnini onayladıkları takdirde kayıtları tamamlanacaktır.

Online kayıt işleminin tamamlanabilmesi için öğrencilerin sistem üzerinden 10 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 12:00'a kadar Online Kayıtlarını, "Onaylıyorum" şeklinde tamamlaması gerekmektedir. Aksi takdirde kayıt işlemi tamamlanamayacağı için aday kayıt yaptırmamış sayılacaktır.

NOT: Lisansüstü programa başvuru yapıp kesin kayıt hakkı kazanan adayın başvuru sistemine yüklediği tüm belgelerin usulüne uygun, doğru ve hatasız yüklenmiş olması gerekmektedir. Kayıt hakkı kazanan adayın belgelerinde usulsüzlük tespit edilirse, bütün sorumluluk adaya ait olmak üzere adayın kaydı silinir.

Online Kayıt Sistemine ulaşmak için tıklayınız.

KESİN KAYIT YAPTIRANLAR İÇİN ONLİNE DERS KAYDI

Kesin kayıt yaptıran öğrencilerin ders kayıtları Üniversitemiz Genel Akademik Takvimine uygun olarak 8 Şubat 2021- 12 Şubat 2021 tarihleri arasında Üniversitemiz e-kayıt sistemi üzerinden online olarak yapılacaktır.

Öğrencilerimize kesin kayıt sırasında tanımlanmış olan öğrenci numaraları e-kayıt sistemindeki kullanıcı adı olup bu sisteme giriş şifreleri ise T.C. Kimlik numaralarının ilk 5(beş) hanesidir.

Kesin kayıt yaptıran öğrenciler, söz konusu tarihler arasında ders kayıtlarını yapmadıkları takdirde (dönemsel ücret, ders kaydı vb.) öğrencilik haklarından yararlanamayacak ve enstitüden öğrenci belgesi talep edemeyecektir.

ÖĞRENCİ HARÇ/KATKI PAYI ÖDEMELERİ

Öğrenci harç/katkı payı ödeme tutarı, üniversitemizin ana sayfasında yer alan E-Kayıt sisteminde ders seçimi yaptıktan sonra sistem tarafından otomatik olarak hesaplanmakta ve ödenmesi gereken toplam tutar ekranın sağ üst köşesinde belirtilmektedir. Söz konusu toplam tutar öğrenci numarası ile Halk Bankasına yapılacaktır.

İnternet bankacılığı ile ödeme yapacak olanlar ise Bireysel İnternet Bankacılığı hesaplarındaki "Eğitim Ödemeleri" butonunu kullanarak Gaziantep Üniversitesini seçtikten sonra yine öğrenci numaralarını girmek suretiyle ödemelerini gerçekleştirebileceklerdir.