2018-2019 Güz Eğitim Dönemi Lisansüstü Program Mülakat Yerleri

Başvuran adaylar herhangi bir liste ilanını beklemeden aşağıda belirtilen yer ve saatlerde yüksek lisans mülakatlarına girebilir. Mülakata girmeden önce, beyan ettiğiniz belgeleri onaylı ve eksiksiz bir şekilde yanınızda bulundurunuz.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık   : A Blok Zemin Kat Amfide saat 10:00 yazılı sınav yapılacaktır.

Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi  :C blok 2. Kat - Seminer 9

Eğitim Programları ve Öğretim  : C blok 2. Kat - Seminer 3

İngiliz Dili ve Eğitimi  : C blok 2. Kat - Seminer 8 (NOT: Yabancı uyruklu öğrenciler için mülakat yapılmayacaktır)

İlköğretim Matematik Eğitimi  : Matematik Bölüm Başkanlığı (B Blok Kat 1)

İlköğretim Matematik Eğitimi Doktora  : Matematik Bölüm Başkanlığı (B Blok Kat 1)

Not: Mülakatlar 06.07.2018 saat 09.00 da, Gaziantep Üniversitesi Eğitim Fakültesi binasında başlayacaktır.