2018-2019 Güz Dönemi Lisansüstü Programları Yedek Liste İlanı

Yedek listede isimleri ilan edilen adayların, 23.07.2018  - 27.07.2018   mesai bitimine kadar kayıt için gerekli evraklar ve harç dekontu ile Gaziantep Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına başvurmaları halinde kayıtları alınacaktır.

*TEZSİZ Lisansüstü programlarını yedek listeden kazanan adaylar kayıt esnasında sıralamalarına bakılmaksızın kayıt yaptırabilirler.

*TEZSİZ Lisansüstü programları asil listesinde ismi belirtilen adaylar, enstitü ile görüşüp onay alarak yedek aday kayıt tarihleri arasında kayıtlarını  gerçekleştirebilirler.

KAYIT İÇİN İZLENMESİ GEREKEN YOL METNİNİ MUTLAKA OKUYUNUZ.

- Kayıt için izlenmesi Gereken Yol Duyurusu

Harç ücretlerinizi yatırıken programınıza ait IBAN a yatırdığınızdan emin olunuz. Alıcı kısmına Gaziantep Üniversitesi yazınız, açıklama kısmına ise öğrencinin TC numarası, ismi ve başvurduğu programın kısa olarak adı kesinlikle yer almalı. Aksi takdirde paranız banka tarafında iade edilmektedir. Bu nedenle kayıt işlemleri gerçekleştirilmeyecektir.

ÖRNEK:

IBAN: TR12000120013380000600001

Alıcı: Gaziantep Üniversitesi Harç

Açıklama: 1112226655 Sadık Duman EYTPE- EPO- SINIF…