2017-2018 Öğretim Yılı I. Yarıyılı Tezsiz Yüksek Lisans Programları Kayıt Süresi Uzatılmıştır

Eğitim Bilimleri Enstitüsü Tezsiz Yüksek Lisans programlarına asil veya yedek listeden kayıt hakkı kazanan adayların ilgili programlara kayıtları 19 Eylül 2017 Salı günü mesai bitimine kadar uzatılmıştır.

Kayıt yaptırmak isteyenlerin öncelikle Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğüne uğrayarak görevli personel Elif BİÇER ÇİÇEK’ ten kayıt yapabileceğine dair onay yazısını almaları, daha sonra harç ücretini yatırıp Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına gerekli evraklarla başvurarak kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.