2017-2018 Öğretim Yılı I. (Güz) Yarıyılı Yüksek Lisans Programları Yedek Listeleri

Eğitim Bilimleri Enstitüsü lisansüstü programlara, aşağıda belirtilen sayıda boş kalan kontenjan için yedek listeden öğrenci kayıtları alınacaktır.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Tezsiz  - 35

Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Tezsiz - 75

İngiliz Dili Eğitimi Tezli - 2

Eğitimi Programları ve Öğretim Tezsiz - 65

İnsan Psikolojisi ve İletişim Tezsiz  - 45

İlköğretim Matematik Eğitimi Tezsiz - 37

Eğitimde ve Sosyal Hayatta Sivil Toplum Örgütlenmeleri Tezsiz - 35

- Yedek Aday Listeleri

- Harç Ücretleri ve İzlenecek Yol Duyurusu

Yedek listeden alınacak kayıtlarda sıralama dikkate alınmayacaktır. Kayıt yaptırmak isteyenlerin öncelikle Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğüne uğrayarak görevli personel Elif BİÇER ÇİÇEK’ ten kayıt yapabileceğine dair onay yazısını almaları, daha sonra harç ücretini yatırıp Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına gerekli evraklarla başvurarak kayıt işlemlerini tamamlaması gerekmektedir.

Son Kayıt Tarihi:15.09.2017 mesai bitimine kadar