2017-2018 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Tezsiz Yüksek Lisans Yedek İlanı

Yedek listede isimleri ilan adayların, 05-07 Şubat 2018  mesai bitimine kadar kayıt için gerekli evraklar ve harç dekontu ile Gaziantep Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına başvurmaları halinde kayıtları alınacaktır.

*** Önceki duyuruda yayınlanan yedek listesinde yer alan adayların kayıt esnasında sıralamalarına bakılmayacaktır.

KAYIT İÇİN İZLENMESİ GEREKEN YOL METNİNİ MUTLAKA OKUYUNUZ.

- Kayıt için izlenmesi Gereken Yol Duyurusu

Harç ücretlerinizi yatırıken programınıza ait IBAN a yatırdığınızdan emin olunuz. Alıcı kısmına Gaziantep Üniversitesi yazınız, açıklama kısmına ise öğrencinin TC numarası, ismi ve başvurduğu programın kısa adı kesinlikle yer almalı. Aksi takdirde paranız banka tarafında iade edilmektedir. Bu nedenle kayıt işlemleri gerçekleştirilmeyecektir.

ÖRNEK:

IBAN: TR120001200133800006000015