2016-2017 Eğitim Yılı Bahar Dönemi Yüksek Lisans Programları Ders Kayıt Bilgileri

Enstitümüze bağlı programlarda ilk defa kayıt hakkı kazanmış olan adaylar ders kayıtlarını ilgili programda görevlendirilmiş araştırma görevlileri yardımı ile de yapabilirler.

DAHA ÖNCEKİ DÖNEMLERDE KAYIT YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DERS KAYDI İÇİN YAPMASI GEREKENLER :

Aşağıdaki linklerde 2016-2017 Öğretim Yılı II. Yarıyılında Seçilecek; Tezsiz Yüksek Lisans II. Öğretim ve Tezli Yüksek Lisans - Doktora Programlarının dersleri bulunmaktadır.

NOT: www.gantep.edu.tr adresindeki Öğrenci E-Kayıt linkinden giriş yapılarak Ders Kaydı Yapılacaktır. Aşağıda videolu kayıt örneği bulunmaktadır.

NOT: Tezsiz Yüksek Lisans II. Öğretim Öğrencileri İsterlerse E-Kayıt Sistemine Girip Derslerini Seçecekler İsterseler de Harçlarını yatırdıktan sonra E-Kayıt Sistemine girip derslerinin seçebileceklerdir. Ders Başındaki Kare İşaretlendikten sonra Karşısındaki Oka Tıklanacak ve Kontenjanların Gelmesi Beklenecek En Son İse En Altta Kaydet Butonu Tıklanacak, Danışman Onayı Bekliyor Dendiğinde Ders Kaydı Tamamlanmış Demektir.(Buton, Kare ve Okların Pasif Olması Durumunda Uyumluluk Modu Çalıştırılacaktır.)

NOT: Tezsiz Yüksek Lisans II. Öğretim Harç Ücreti Dekontlarının Eğitim Bilimleri Bölüm Sekreterliğine Derse Gelindiğinde(Dersler Başladığında) Elden veya Başka Bir Kişi Aracılığı İle Ulaştırılması gerekmektedir.

NOT: Eğitim Bilimleri Bölüm Sekreterliğine Harç Dekontları Ulaştırılmadığı Takdirde Ders Kayıtları Onaylanmayacaktır.

NOT: Tezsiz Yüksek Lisans II. Öğretim Harç Ücretleri Hesap Numaraları Tablolarına Aşağıdaki Linkten Ulaşılabilir.

NOT: Proje Dersinden Kalan Öğrenciler Mezun Olacakları Dönemin Başında Kaldıkları Dersin Kodunu Seçeceklerdir(Kaldıkları  Proje Kodu Transkriptlerinde Mavi Renkli Notu  U veya I’ dır.)

NOT: Tezli Yüksek Lisans Öğrencilerinin tamamı, danışmanı atanmış ise 598 Yüksek Lisans Tezi kodlu dersi ve Aşağıdaki Linkteki Danışman Kodları Listesinden Danışmanının Yüksek Lisans Uzmanlık Alanı Kodunu, Seminer dersi alacak olan öğrenciler ise Danışman Kodları Listesinden, Danışmanının Seminer Kodunu seçeceklerdir.

NOT: Doktora Öğrencilerinin tamamı(Danışman Atanmış ise) 698 Doktora Tezi Kodlu Dersi ve  Aşağıdaki Linkteki Danışman Kodları Listesinden Danışmanının Doktora Uzmanlık Alanı Kodunu seçeceklerdir.

NOT: KHK ile aktarılan öğrencilerin seçecekleri dersler listesine aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

ÖRNEK E-KAYIT DERS KAYIT VİDEOSU

- Eğitim Bilimleri Programlarında Seçilecek Dersler İçin Tıklayınız