2016-2017 Eğitim Yılı Bahar Dönemi EYTPE Uzaktan Eğitim Yedek Liste İlanı

Aşağıda yedek listede belirtilen adaylar Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans programına kayıt hakkı kazanmışlardır. Yedek Listeden kayıt yaptıracak adayların gerekli belgeleri 10.02.2017 tarihine kadar Gaziantep Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsüne ulaştırmaları veya Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına şahsen başvurarak işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.
Detay bilgi için uzaktan eğitimle ilgili daha önce ensitümüzün web sayfasında 26.01.2017 tarihinde ilan edilen " 2016-2017 Eğitim Yılı Bahar Dönemi Yüksek Lisans Programlarını Kazanan Adayların İzlemesi Gereken Yol " başlıklı duyurunun incelenmesi önerilmektedir.

Yedek Listeden Kayıt Hakkı Kazananların Listesi İçin Tıklayınız