2015-2016 Öğretim Yılı II. Dönem Ders Kaydında İzlenmesi Gereken Yol

- Eğitim Bilimlerine Bağlı Programlarda Danışman Kodları İçin Tıklayınız

- Harç Ücretleri Linki

ÖRNEK DERS KAYIT VİDEOSU

* NOT: Enstitümüze bağlı programlarda ilk defa kayıt hakkı kazanmış olan adaylar ders kayıtlarını ilgili programda görevlendirilmiş araştırma görevlilleri yardımı ile de yapabilirler.

DAHA ÖNCEKİ DÖNEMLERDE KAYIT YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZİN YENİ DERS KAYDI İÇİN YAPMASI GEREKENLER :

Yukarıdaki Linkte 2015-2016 Öğretim Yılı II. Yarıyılında Seçilecek; Tezsiz Yüksek Lisans II. Öğretim ve Tezli Yüksek Lisans - Doktora Programlarının dersleri bulunmaktadır.

NOT: İnteraktif Kayıt Sisteminden(E-KAYIT) Ders Kaydı Yapılacaktır.

NOT: Tezsiz Yüksek Lisans II. Öğretim Öğrencileri İsterlerse E-Kayıt Sistemine Girip Derslerini Seçecekler İsterseler de Harçlarını yatırdıktan sonra E-Kayıt Sistemine girip derslerinin seçebileceklerdir. Ders Başındaki Kare İşaretlendikten sonra Karşısındaki Oka Tıklanacak ve Kontenjanların Gelmesi Beklenecek En Son İse En Altta Kaydet Butonu Tıklanacak, Danışman Onayı Bekliyor Dendiğinde Ders Kaydı Tamamlanmış Demektir.(Buton, Kare ve Okların Pasif Olması Durumunda Uyumluluk Modu Çalıştırılacaktır.)

NOT: Tezsiz Yüksek Lisans II. Öğretim Harç Ücreti Dekontlarının Eğitim Bilimleri Bölüm Sekreterliğine Derse Gelindiğinde(Dersler Başladığında) Elden veya Başka Bir Kişi Aracılığı İle Ulaştırılması gerekmektedir.

NOT: Eğitim Bilimleri Bölüm Sekreterliğine Harç Dekontları Ulaştırılmadığı Takdirde Ders Kayıtları Onaylanmayacaktır.

NOT: Tezsiz Yüksek Lisans II. Öğretim Harç Ücretleri Hesap Numaraları Tablolarına Yukarıdaki Linkten Ulaşılabilir.

NOT: Proje Dersinden Kalan Öğrenciler Mezun Olacakları Dönemin Başında Kaldıkları Dersin Kodunu Seçeceklerdir(Kaldıkları  Proje Kodu Transkriptlerinde Mavi Renkli Notu  U veya I’ dır.)

NOT: Tezli Yüksek Lisans Öğrencilerinin tamamı, danışmanı atanmış ise EB 598 Yüksek Lisans Tezi kodlu dersi ve Yukarıdaki Linkteki Danışman Kodları Listesinden Danışmanının Yüksek Lisans Uzmanlık Alanı Kodunu, Seminer dersi alacak olan öğrenciler ise Danışman Kodları Listesinden, Danışmanının Seminer Kodunu seçeceklerdir.

NOT: Doktora Öğrencilerinin tamamı(Danışman Atanmış ise) EB 698 Doktora Tezi Kodlu Dersi ve Sayfa Sonundaki Linkteki Danışman Kodları Listesinden Danışmanının Doktora Uzmanlık Alanı Kodunu seçeceklerdir.