2013-2014 Yaz Dönemi Ders Kaydına İzlenmesi Gereken Yol

DAHA ÖNCEKİ DÖNEMLERDE KAYIT YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZİN

2013-2014 ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİNDE DERS KAYDI İÇİN YAPMASI

GEREKENLER:

Ders Kayıt Video Örneği :

NOT: Tezsiz II. Öğretim Harç Ücreti Dekontlarının Eğitim Bilimleri Bölüm Sekreterliğine Elden veya başka bir kişi aracılığı ile 20 Haziran 2014 Tarihine Kadar Ulaştırılması Gerekmektedir.

NOT: Eğitim Bilimleri Bölüm Sekreterliğine Harç Dekontları Ulaştırılmadığı Takdirde Ders Kayıtları Onaylanmayacaktır.

Ekteki listede 2013-2014 Öğretim Yaz Döneminde Seçilecek; Tezsiz Yüksek Lisans II. Öğretim Programlarının dersleri bulunmaktadır.

NOT: Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Tezsiz Yüksek Lisans II. Öğretim (Son Ders Dönemindeki Öğrencilerin Tamamı) Öğrencileri Derslere Ek Olarak EB 769 Dönem Projesi Kodlu Projeyi Seçeceklerdir.

NOT: Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Tezsiz Yüksek Lisans II. Öğretim (Son Ders Dönemindeki Öğrencilerin Tamamı) Öğrencileri Derslere Ek Olarak EB 764 Dönem Projesi Kodlu Projeyi Seçeceklerdir.

NOT: Hayat Boyu Öğrenme Tezsiz Yüksek Lisans II. Öğretim (Son Ders Dönemindeki Öğrencilerin Tamamı) Öğrencileri Derslere Ek Olarak HBÖ 519 Dönem Projesi Kodlu Projeyi Seçeceklerdir.

NOT: Yeni Kazanan Öğrencilerimizin 2013-2014 Öğretim Yılı Yaz Dönemi Ders Kaydı İlgili Bölüm Sekreterliği Tarafından Yapılacaktır.)

NOT: 2013-2014 Öğretim Yılı Yaz Döneminde Seçilecek Derslere Aşağıdaki Linkten Ulaşılabilir.

Seçilecek Dersler

NOT: Tezsiz Yüksek Lisans II. Öğretim Harç Ücretleri ve Hesap Numaralarına Aşağıdaki Linkten Ulaşılabilir.

Hesap numaraları ve harç ücretleri